Tang Soo Do DoetinchemWolborgenmate 8, 7006DG, Doetinchem+31 (0) 640789687info@tsd-doetinchem.nlhttp://www.tsd-doetinchem.nl/img/logo_doetinchem.png
 

Tang Soo Do voor 13 jaar en ouder

Tang Soo Do DoetinchemTijdens deze lessen krijgen de leerlingen de gewone Tang Soo Do lessen, waarbij de nadruk ligt op kracht, balans, snelheid en weerbaarheid. De technieken en oefeningen worden met diepere betekenis uitgelegd door de leraar. Ook de essentie van Tang Soo Do als een zelfverdedigingsmethode komt meer naar voren. Men leert zich niet alleen maar fysiek beter te worden, maar ook mentaal. Leerlingen worden uitgedaag om hun eigen grenzen te verleggen, meer zelfvertrouwen te krijgen en te luisteren naar hun eigen lichaam. Alleen schoppen en stoten is niet genoeg, je moet ook de betekenis weten van de techniek of oefening om jezelf beter weerbaarder te maken. Tang Soo Do met name de Moo Duk Kwan stijl heeft zowel de harde vorm van karate, de flexibiliteit van Tae Kwon Do, maar ook de sierlijkheid van Chinese Martial Arts.

De reguliere Tang Soo Do klassen zijn toegankelijk vanaf 13 jaar en ouder. De lessen zijn op dinsdag van 18:00 tot 19:30 uur.
Ook word er voor leerlingen vanaf 16 jaar en ouder lessen verzorgd bij X-tra's (Doetinchemseweg 67) op dinsdag van 20:15 tot 21:45 uur.

Facebook  -  Nederlandse Tang Soo Do Federatie  -  Hwa Rang World Tang Soo Do Federation

Locaties:  Doetinchem  -  Enschede

 

© 2018 Tang Soo Do Doetinchem - Alle rechten voorbehouden

Powered by BitNation