Tang Soo Do DoetinchemWolborgenmate 8, 7006DG, Doetinchem+31 (0) 640789687info@tsd-doetinchem.nlhttp://www.tsd-doetinchem.nl/img/logo_doetinchem.png
 

Tang Soo Do wedstrijd zaterdag 14 oktober

maandag 11 september 2017
Je kan je weer inschrijven voor het eerste Tang Soo Do wedstrijd van het sport seizoen.2017-09-11 14:07:25Tang Soo Do, Enschede, Doetinchem, AmstelveenTang Soo Do Doetinchem100%100%

Je kan je weer inschrijven voor het eerste Tang Soo Do wedstrijd van het sport seizoen. Zoals gebruikelijk opent de ITO met hun interntationalen Tang Soo Do toernooi in Hendrik Ido Ambacht.
Wees er snel bij, want de wedstrijd is al op zaterdag 14 oktober. Je kan je digitaal inschrijven via de volgende link. Betalen kan contant. Voor Doetinchem en Enschede kan het bij Johan. Voor Amstelveen kan je bij Caroline betalen. Inschrijven en betalen kan tot donderdag 28 september. Daarna nemen de clubs geen nieuwe inschrijvingen aan!

Een geslaagde sportmarkt in Doetinchem

maandag 11 september 2017
Zaterdag 9 september hebben we als club meegedaan aan de start van de Nationale Sportweek 2017 van gemeente Doetinchem.2017-09-11 13:51:53Tang Soo Do, Doetinchem, Nationale Sportweek, 2017, zelfverdediging, karate, taekwondoTang Soo Do Doetinchem100%100%

Zaterdag 9 september hebben we als club meegedaan aan de start van de Nationale Sportweek 2017 van gemeente Doetinchem. Daarbij hebben we met een kraampje gestaan en hebben we ook een korte demonstratie gegeven op het podium. Wat begon met een regenachtige morgen emt veel wind, hadden we toch een groot deel van de dag droog gehad en zelfs bij onze demonstratie scheen de zon. We deden dit jaar voor het eerst mee met een demonstratie op de podium en het was een succes. De leerlingen waren eerst een beetje zenuwachtig, maar dat veranderde snel. De oefeningen werden goed uitgevoerd en bezoekers waren erg enthausiast.  We lieten verschillende onderdelen van Tang Soo Do zien. Eerst begonnen we met de basistechnieken, toen de loopvormen gevolgd door zelfverdediging. Als laatste lieten een aantal leerlingen hun breektest zien.

Terug bij het kraampje werd het ook druk, ouders en kinderen die om informatie vragen, maar ook volwassenen vroegen naar informatie. Kinderen probeerden een plankje te breken, lukte het dan kregen ze 9 punten en met een ki-hap (schreeuw) kregen ze zelfs 10 punten op hun activiteitenkaart.

Komende weken houden we openlessen, op beide locaties. Kijk voor meer informatie over de tijden op onze website.

Nieuwe Tang Soo Do Seizoen in Doetinchem

dinsdag 29 augustus 2017
Tang Soo Do lessen in Doetinchem zijn weer begonnen. Alle leerlingen waren weer terug van vakantie en we begonnen de les met een de vakantie verhalen.2017-08-29 11:57:44Tang Soo Do, zelfverdediging, nationale sportweek, doetinchem, activiteiten, koreaanse karateTang Soo Do Doetinchem100%100%

Tang Soo Do lessen in Doetinchem zijn weer begonnen. Alle leerlingen waren weer terug van vakantie en we begonnen de les met een de vakantie verhalen. Daarna werd er weer getraind. De vakantie zat er soms nog in, maar dat mag de pret niet drukken. Er werd gezweet en gelachen. Ook bij de lesuur later voor de volwassenen (bij de locatie Doetinchemseweg 67) begonnen we weer aan de training. Zo te zien hadden de volwassenen tijdens de vakantie wel getraind en konden we snel de draad weer oppakken. 

Komende tijd naast de trainingen zijn er verschillende activiteiten waar we als club meedoen.

Nationale Sportweek: van 9 t/m 17 september

Tijdens het Nationale Sportweek nodigen we iedereen uit om te komen trainen. We moedigen leerlingen en ouders aan om vriendjes, vriendinnetjes, klasgenoten of familieleden mee te nemen en een les te laten proeven over Tang Soo Do. Voor Doetinchem is dit op dinsdag 12 september. 

Sport en activiteitendag Gemeente Doetinchem: zaterdag 9 september

Op zaterdag 9 september is er weer het jaarlijkse sport en activiteitenmarkt van gemeente Doetinchem. Ook wij zijn er van de partij met een eigen marktkraam, waar we onze club en sport presenteren. Daarnaast zullen we een korte demonstratie geven van 12:35 tot 12:50 op het podium met een aantal leerlingen.

Internationale Tang Soo Do Kampioenschap in Hendrik Ido Ambacht: zaterdag 14 oktober

de ITO organiseert op zaterdag 14 oktober het eerste wedstrijd van seizoen 2017 - 2018. Leerlingen zijn uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Het wedstrijd formulier staat online op de NTSDF website.

De Guzman Martial Art heeft 3 nieuwe zwarte banders erbij

maandag 3 juli 2017
Afgelopen zaterdag 1 juli hebben drie leden van Tang Soo Do Doetinchem hun 1ste DAN (zwarte band) behaald in Doetinchem. 2017-07-03 11:46:30Doetinchem, Enschede, Asmtelveen Tang Soo Do, DAN examen Tang Soo Do Doetinchem100%100%

Afgelopen zaterdag 1 juli hebben drie leden van De Guzman Martial Art hun 1ste DAN (zwarte band) behaald in Doetinchem. Onder leiding van Sabomnim Alain Vermeulen (6e DAN) uit België en Sabomnim Oliver de Guzman (4e DAN) hebben Johan van Ingen, Lisa Klaassen en Joris van Bellen meer dan 4 uur gezweet en hun uiterste best gedaan om hun 1ste DAN te behalen. Een zwarte band (bij Tang Soo Do is het een heel donker blauwe band) is een mijlpaal om het te behalen. Het duurt jaren trainen om zover te komen. Bij Sabomnim de Guzman is een zwarte band hebben niet een kwestie van krijgen, maar je moet het verdienen. Dit kan alleen maar door hard te trainen en nooit opgeven. Zelfs tijdens de examen mag je niet opgeven. Dat hebben ze gedaan. Samen met de steun van andere DAN graad houders, ouders, familie, vrienden en mede-leerlingen hebben ze zich er doorheen geknokt.

 

De Guzman Martial Art en de NTSDF willen Johan van Ingen, Lisa Klaassen en Joris van Bellen feliciteren met het behalen van hun 1ste DAN (zwarte band).

Tang Soo Do Doetinchem in de prijzen

maandag 3 juli 2017
Op 17 juni 2017 hebben 4 leden van Tang Soo Do Doetinchem meegedaan aan de TTF Nationale Kampioenschappen in Leeuwarden. Hierbij hebben 2 leden prijzen behaald.2017-07-03 10:43:57Doetinchem, Tang Soo Do, TTF Nederland, Nationale Kampioenschappen, LeeuwardenTang Soo Do Doetinchem100%100%

Op 17 juni 2017 hebben 4 leden van Tang Soo Do Doetinchem meegedaan aan de TTF Nationale Kampioenschappen in Leeuwarden. Hierbij hebben 2 leden prijzen behaald.
Kris Koert is derde geworden bij het onderdeel sparren en tweede bij het onderdeel breektesten. Johan van Ingen is eerste geworden bij het onderdeel Stijlvormen (Hyungs) en tweede bij het onderdeel Wapens. Nikki Koert deed voor het eerst mee aan een Tang Soo Do wedstrijd. Zij en Noël Kaak hebben hun uiterste best gedaan en hebben beide ook een mooie wedstrijd gehad, maar vielen net buiten de prijzen. 

 

Tang Soo Do Doetinchem wil de deelnemers bedanken voor hun inzet en de winnaars feliciteren met hun behaalde prijzen!

Tang Soo!

Facebook  -  Nederlandse Tang Soo Do Federatie  -  Hwa Rang World Tang Soo Do Federation

Locaties:  Amstelveen  -  Doetinchem  -  Enschede

 

© 2017 Tang Soo Do Doetinchem - Alle rechten voorbehouden

Powered by BitNation